Foto's
Door: Suus
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
09 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo
Ik ben vandaag maar weer in het internetcase gaan zitten, omdat ik toch even een eerste indruk wilde laten zien van hoe het er hier uitziet. Ik heb ze alleen niet op deze site neer gezet, maar op de site www.flickr.com. Daar moet je bij people mijn naam of suus in surinam invullen en dan kom je bij mijn fotos. Ik weet alleen nog niet zeker of ik vandaag tijd heb om er ook een beschrijving bij te zetten, maar anders komt dat nog.
Voor de rest gaat alles goed met me! Heb natuurlijk nog niet super veel meegemaakt, omdat ik dinsdag mn eerste blog pas heb kunnen plaatsen.
Gister hebben we vergadering gehad met de project coordinator over Huize Campagne. Aangezien we met 9 vrijwilligers zijn moeten we wel een werkprogramma hebben, anders gaat het moeilijk worden. We hebben nu ochtend, middag en avond diensten en mijn eerste dienst is maandagavond van 4 tot 8 uur. Normaal zijn er rond deze tijd geen vrijwilligers, maar we dachten dat dit wel belangrijk was, omdat het rond die tijd heel druk is met alle kinderen naar bed brengen. Bovendien hoorde we dat ze hun tanden ook niet poetsen, dus daar gaan we even verandering in brengen! En natuurlijk een goede knuffel voordat ze naar bed gaan! Ik ben benieuwd hoe het is maandag. Verder zijn we daarna even gaan lunchen in de stad, lekkere broodjes!! En hebben we nog even door de stad gelopen, maar dat hou je ook niet lang vol in die hitte!
savonds hebben we gegeten bij Zus en zo, een tentje vol met bakra's hahah! Vanavond ga ik er ook heen, want er is filmavond met funky cocktails, ik ben benieuwd!
Vanochtend kwamen de kleine kindern van Huize Campagne, degene die nog niet naar school gaan, bij ons huis spelen in een zwembadje. 3 vrijwilligers die er al woonden voordat ik kwam werken daar ook en die hadden ze meegenomen! Het was echt zo lief! Ze vonden het zo ontzettend leuk! Echt super!
Vanmiddag hadden we de kookcursus! Maar het was zo ontzettend warm in die keuken, dat ik echt niet de fut had om de hele tijd boven het gas te staan, dus ik heb de voorbereidingen gedaan en verder lekker een beetje toe gekeken! hahahaha, af en toe mag dat ook wel he! hahaha! Maar het was lekker hoor! haha
Nou nu ga ik weer stoppen!
Hele dikke kus en veel liefs!!
Suus
09 Oktober 2008 - 19:46
Mayo:
Echt super de foto's suus! Geniet!!
KUS -
09 Oktober 2008 - 20:23
Bianca:
Ik lees net pas je eerste verhaal, super! Ik vind het zo leuk om te lezen dat je overal zelf om moet lachen; haha! Echt alsof ik je hoor!
Zoveel gezien al in een week...lijkt me prachtig het land en gezellig met al die (Nederlandse?) meiden om je heen. Ik kan je foto's alleen nog niet vinden :(. Ligt denk aan mij maar misschien een link op je blog zetten?
Heel veel plezier!
Lies, Bianca -
09 Oktober 2008 - 21:37
Angeline:
Hoi Suus,
Was zo benieuwd naar de foto's, maar kan ze nie vinden.
XXX Angeline. -
10 Oktober 2008 - 09:35
Suzannes Moeder:
Als jullie de foto,s willen zien, ga dan naar www.flickr.com bij search typ je : suusinsurinam dan i.p.v. photos,people aanklikken en daarna search. Dan krijg je 37 foto,s.
Succes allemaal. -
10 Oktober 2008 - 11:45
Moshe:
Hee Suus!!
Ik ben zo blij dat je het zo naar je zin hebt. Het klinkt allemaal echt geweldig. Ik word trouwens woensdag geopereerd, galblaas eruit. Dus toch..
Maar geniet er ervan en dan ga ik van jouw mooie verhalen genieten.
Dikke kus van mij!! -
10 Oktober 2008 - 17:07
Joe:
San farawatra e tyari gwe na dati frudu e tyari kon baka...
althans, dat heb ik gehoord en dat hopen we dan maar...
Heel veel liefs, ik lees je en hou van je...
Kus -
10 Oktober 2008 - 17:45
Vincent En Sanne:
hey meis,
zo te zien gaat het goed met je. keileuke foto's, we blijven je volgen
x -
10 Oktober 2008 - 18:15
Jannie:
Toppie meid..haha zo herkenbaar deze manier van "hoe is ie nou", Geniet van alle bijzondere momenten..en voor de mams van suus...een dochter om trots op te zijn..!! Groetjes de moeder van hans
10 Oktober 2008 - 21:52
Susan :
Hoi susan
Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat.
Wat een belevenissen al in pas een paar dagen, wat zal dan 3 maanden een inpact hebben op je.
Echt geweldig wat je allemaal aan het doen bent.Dikke kus suus,je collegaatje
11 Oktober 2008 - 17:20
Cindy:
wil alleen zeggen een weten latn dat ik aan je denk!
Al mooie mannen tegen gekomen om te versieren??
kusje! -
11 Oktober 2008 - 17:46
Martijn:
he schoonheid
we missen je nu al.
erg leuk om te horen dat je het zo na je zin heb.
geniet van het werk en het mooie weer.
ps. het wat hier ook 20 graden vandeaag in tiel
dikke kus martijn -
12 Oktober 2008 - 05:38
Joe:
Heb je t tekstje al vertaald gekregen?? Fantastisch leven daar, de kleuren van de zonnestralen lijken zelfs anders, hoop dat je nog een hoop apen, leguanen, krokodillo's en ocelotten tegenkomt, dat je echter wel een beetje voorzichtig doet! Ik volg je op de voet..
Succes met alle mooie, stoere, sterke mannen en alle aandacht die zo'n mooi meisje als jij verdient. -
13 Oktober 2008 - 05:34
De surinaamse tekst an joey betekent:
Wat eb wegdraagd, brengt vloed weer terug.
Lekker boeiend -
13 Oktober 2008 - 06:50
Eer:
Haha leuk hoor al die verhalen!!! Ik ben benieuwd hoe je het werk vind!! Een ding weet ik zeker al die kinderen zullen dol op je zijn!! En hoe waren de cocktails?? Hahahaha lol kus eertje -
13 Oktober 2008 - 06:59
lekker boeiend?? -
13 Oktober 2008 - 07:02
Joe:
hej ja laten we vooral Suus haar blog gaan misbruiken om joe af te zeiken..echt heel triest en dan ook nog je naam er niet bij zetten. het zou fijn zijn als iedereen het respect kan hebben voor suus om haar deze reis te laten doen zonder dat iedereen gaat zeiken over haar relatie met mij, dat maakt het voor haar misschien ook mogelijk -
14 Oktober 2008 - 09:58
Paola:
nice!
een beetje jaloers ben ik wel hoor, jij daar lekker rondhuppelen en nuttige leuke dingen doen en ik hard studeren :P
verschil moet er zijn ;)
blijf lekker genieten!!!
knusje -
15 Oktober 2008 - 14:18
Eva:
Super Suus die foto's!
Ben al aardig jaloers dus, keep up the good work!
Mi lobie you gudu!
(hihi weet je al wat dat betekend?) -
15 Oktober 2008 - 17:13
Mayo:
we zitten te wachten hihihi kom je op msn?
Dan kunnen die oudjes ff met je praten hahah!
(K) -
15 Oktober 2008 - 20:31
Cindy:
Heej volgende keer meer je charmes gebruiken bij de dolfijnen! kan bijna niet dat ze dan nog niet komen! hahahha:p grapje!
Hoe is het met de emo? onder contrle te houden?
dikke kus! love you! -
15 Oktober 2008 - 21:10
Angeline:
Heey Suus,
Heb de foto's nu gezien, het ziet er daar allemaal erg mooi uit, zou er zo naar toe willen, alleen die spin vind ik wat minder hihi.
Heel veel plezier verder!
XXX-jes Angeline.